alinfinity.eu

Kernwoorden ; kracht , natuur , versterken , beschermen , immuunsysteem , gezondheid !

Orgon = levens energie , prana , chi , TAo…..

Om te beginnen ……welkom op deze website ……… alles wat ik schrijf is echter niet mijn wijsheid , maar een geleende wijsheid vanuit de geschieden -is oftewel wijsheid van de wijzen of domme uit de geschieden -is ..afijn laten we even rustig van start gaan….met ,

Het woord Orgonite …..deze is afgeleid van het woord orgon wat levensenergie , prana , chi , tao ….brahman , gods betekenis vertegenwoordigd . Deze voortdurende creatieve levensenergie is alom vertegenwoordigd in alle aspecten van het leven ….hier op aarde , de lucht , het water , de wind , mineralen , moleculen , atomen , planten , dieren en mensen…… . Wij allen zijn doordrongen en omgeven van deze levensenergie als zeker ook het gehele oneindige universums , kortom in het…. heel..al (Les )….

Zonder deze creatieve levensenergie is er simpelweg geen enkele levens / bestaansvorm mogelijk.

( nu dat we het hebben over creatieve levens energie oftewel frequenties verwijs ik je graag naar drie interessante boekjes …

zie hieronder , wijsheid van de Tao ☯️ ……fysica van de metafysica♾️…en de frequenties van liefde🔯

We kunnen energieën onderscheiden in positieve als negatieve energieën ( frequenties ) , natuurlijke levensenergie bevatten negatieve ionen zoals die in het meeste geval overvloedig aanwezig zijn in b.v rivieren , zee , zeelucht ( zout , mineralen ) watervallen en elektrische stormen ( noorderlicht ) en in onweersbuien ……hier worden zeer veel ionen gecreëerd die negatief geladen zijn …… negatieve ionen worden van nature het meest gegenereerd door verdampend water ( hier zie je dat water een belangrijke levens energetische schakel van het hele bestaan is en zeer elektromagnetisch geleidend is ) , ….vergeet zeker ook niet de zonnestraling / maanstraling planeten en kosmische stralingen ….wat betekent dat deze energie algemeen zeer gezond van aardsbestaan is , hierop groeit , bloeit en wordt het gehele leven positief mee gevoed en onderhouden ! …..dit vertaal ik ook in het voorzien en het gezond behandelen van mijn eigen drinkwater… ( zie hiervoor mijn andere pagina……. orgonites anti elektromagnetisch smog armbandjes….)

Daarin tegen zijn onnatuurlijke kunstmatig opgewekte stralingsenergieën slecht voor het algehele aardsbestaan …..zelfs zeer ziekmakend ( bezoek hiervoor 2 ,3 , 4 en 5G pagina op deze website ) , …….deze kunstmatig opgewekte energieën bevatten veel positieve ionen voorbeelden hiervan zijn de 3,4, en recentelijke krachtige 5 G zendmasten …..de trappen des onheils ….. alsook , WIFI , smartphone , laptops …… waar ik nu achter zit te werken om het verhaal te kunnen doen uiteraard mezelf beschermd met een orgonite disc TB en een brokje shungiet die de schadelijke straling transformeert in relatief onschadelijke neutraliserende straling……. oftewel positieve ionen omzet in negatieve ionen ….afijn verder zijn DECT telefoons , magnetrons , hoogspanningen kabels……schadelijk voor onze algemene gezondheid …… wat kunnen wij daar tegen doen…..meer dan we denken ….

Voordat we verder lezen verwijs ik graag naar het onderstaande link ….. wat is bewustzijn ……hier zal ook een verwijzing komen naar de schrijver van het vorenstaande boek van Itzak Bentov …. ( zie foto fysica van de metafysica ! ) ……

Zo terugkomend op het vorenstaande met wat kunnen wij hieraan doen……….. door het dragen van heilzame amuletten , armbandjes en beschermingsbuideltjes voorzien van natuurlijke edelstenen , lemurisch kristal……. alsook het gebruiken van mineraalwater met een lemurisch kristal en ruwe shungiet hierin…..dit voor het versterken en beschermen van je eigen ……oh zo belangrijke immuunsysteem … .zie hiervoor wederom mijn andere pagina’s …..orgonites , anti elektromagnetische smog armbandjes …..en het zuiveren van je innerlijke met …dipika Hatha-Yoga …..Patanjali!!

en natuurlijk ook sterke aanbeveling voor het plaatsen van orgonites cone de HHG , disc TB in combinatie met de earth pipe …..alsook met het plaatsen van een zeer zware middel …….de cloud buster …….hiermee doe je jezelf en je omgeving helpen om Elektromagnetische smog om te vormen naar een gezondere positieve leefomgeving…….want …protecting yourself is self-defense , protecting others is warriorsship …

In principe kun je de elektromagnetische anti smog protectie middelen zelf maken ….zie foto’s onder….of uiteraard kopen …..

……echter de meest aangeboden producten zijn sierproducten …..zie foto 1 ……hier zie je twee doormidden gesneden orgonites TB …de onderste groene is een niet werkende sierobject ….daar tegenover de bovenste de zwarte ……is een krachtig werkende orgonite…… hierin zie je o.a een bergkristal , ruwe shungiet met een hoeveelheid pyrit en verschillende metalen ………

Advies ……dus mocht je besluiten om deze elektromagnetische anti smog producten waar dan ook te gaan aanschaffen…… overtuig jezelf altijd eerst op de kwaliteit ……..mijn eerste uitgangspunt is altijd de intentie van zuiverheid ……en hiervan uitgaande van een geen commercieel verdienmodel , het is de bezieling ( energie ) wat je er in legt …..afijn dat is mijn insteek !!!!

foto 1 ) hier zie je een groene commerciële orgonite TB deze reageerde radiethetisch niet dus onbruikbaar om DOR ( death orgon ) om te zetten in POR… ( Positive orgon )….. sprekende van wat ik al eerder schreef ……een sierobject zonder werking …

Daar integen zoals ik al eerder schreef…….zie je een doorsnede van mijn handgemaakte TB deze sloeg rechtsomdraaiend radiethetisch zeer krachtig uit …., de samenstelling van de orgonites TB en HHG ∆ ….zijn voorzien van 1 en 5 grote zuivere bergkristallen + halfgeleider mineralen + super mineraal met een zeer sterk absorberend vermogen van Electro smog de ruwe Shungiet….. Dit in combinatie met diverse metaal soorten+ extra aard geleider…een krachtige onuitputtelijke bron van energie……ik heb hier verschillende video filmpjes van opgenomen en deze op o.a op bitchute ( alinfinity ) en hieronder op deze website geplaatst ….!!!!

foto 2 ) aanvang van het maakproces …….

foto 3 ) reeds vervaardigde orgonite cone de HHG genoemde links en de TB disc rechts …..

foto 4 , 5 ,6 ) ontwikkeling van de 7 en 9 pijps cloudbusters met een doorsnede van 28 mm koperen buizen …Deze cloudbuster zijn voorzien van 11 grote zuivere bergkristallen + / – 250 gram kleine Madagaskar lemurisch kristallen + grote toevoeging van halfgeleider mineralen + super mineralen met een zeer sterk absorberend vermogen van Electro smog de ruwe Shungiet, diverse gemengde metalen met een messing koppeling stukken …..en een extra aard geleider……zie voor meer foto’s mijn andere pagina …………maakproces orgonites.

Belangrijk is.……alvorens men besluit om deze organites te plaatsen …..is om te zien dat iedere leefomgeving alsook woonsituaties anders zijn en dat vraagt om een doelgerichte aanpak van het neutraliseren van deze schadelijke stralingen .

Allereerst….. woon je in een stad waar veel GSM masten zijn of woon je in een dorp of op het platteland ……daar zijn relatief minder GSM masten ……hierin zitten al grote verschillen van complexiteit en …….aanpak !

Woon je in een eengezinswoning of in een vrijstaand huis dan heb je in de directe omgeving relatief minder invloeden van bijvoorbeeld externe WIFI netwerken van je buren …. daarin tegen woon je op een appartement of in een flatgebouw ….daar zal er veel meer WIFI netwerken in en rondom je leefomgeving zijn ….wat betekent…., meer schadelijke neven stralingen . …. ook hier zitten verschillen benaderingen van aanpak in …..

Deze aanpak doe ik middels persoonlijke informatieve gegevens te verzamelen en / of in combinatie met het radiethesie van de plaatselijke situatie en vervolgens met het plaatsen van een specifieke hoeveelheid orgonites discs of cones…nogmaals de handelswijze van aanpak is sterk afhankelijk van de invloeden in je persoonlijke levenssfeer ….. uiteraard is het aller…… aller beste verhuizen naar een stralingsvrije omgeving….dat is voor ons allen helaas niet mogelijk…neem je voordeel met deze informatie en ga aan de slag ….waarom …….hiervoor verwijs ik je naar de pagina 2,3,4,5 G bijzonder gevaarlijk ….

…de kern van het verhaal is , neem eigen initiatief ga in je kracht zitten en bescherm jezelf en je omgeving ……hoe meer mensen orgonites en cloudbusters gaan plaatsen hoe meer positieve tegenkracht we generen …een weetje is..dat cloudbusters dermate krachtig pulseren…. met in een bepaalde omgeving geplaatste andere cloudbusters……. dat de energie straal een radius van 50 tot 100 kilometer ver reikt met een circelende connectie! ….

een gezonde levensenergie is van ons allemaal ….!

zie onder radiethesie ……

Het pendelen van hematiet met een dubbeleinder eigen gemaakte kristalpendel , …..net als contact met je directe naasten , is een pendel die je hanteert net zo belangrijke verlengstuk……oftewel een verleng stuk van je persoonlijk zelf !
een afbeelding van het pendelen van een menselijke chakra van inkomende / uitgaande energieën.
universum energie rotatie …..daar draait al ( les ) om ….het gehele leven….op micro als macro niveau alles is frequentie , trilling , beweging
Het pendelen van een ( smart ?) phone ook al staat deze ogenscheidelijk uit toch straalt deze negatieve energie uit , voorts een willekeurige steen met een neutrale uitstraling en dan …..een shungiet zeer krachtige omvormer naar positieve energie.

Eerste bovenstaande video , geeft de positieve kracht van het pendelen van een klein bolletje hematiet weer …….. hematiet helpt bij het ontladen en reinigen van edelstenen…..

Hematiet helpt straling op te lossen ( draag hier zelf een armbandje van in combinatie met andere stenen …waaronder zwarte toermalijn Schorl genaamd , larvikiet de ultieme beschermingsteen ….en de edel shungiet ), …..en kan ook allerlei blokkades in en rondom ons absorberen. …….negatieve aardstralen zijn binnen een mum van tijd verdwenen met hematiet. …….Ook negatieve invloeden als gevolg van bepaalde planeetstanden, negativisme of zwarte magie kunnen zo worden opgelost …en hiermee worden geneutraliseerd ….hier kan ik persoonlijk veel over de transformatie van zware dichte negatieve energie naar lichte positieve energie ….. vertellen ….!

De bovenstaande tweede video ( radiethetisch bepalen van positieve , negatieve energieën )……in deze opname geeft het , de negatieve schadelijke straling van een (smart ? ) phone weer , ……vervolgens een willekeurig blokje steen die neutraal uitstraalt en …….als laatste een ruwe shungiet …..wat een supersteen is voor het absorberen van elektrosmog , alsook de straling kan absorberen van hoogspanningskabels geometrische straling , dit is straling die uit de aarde komt……. Deze straling kan de zogenoemde geopatische stress veroorzaken….zie hiervoor ….………………http://leylijnen.com

bron leylijnen…… citaat ,

[ Instrumenten algemeen Het werken met de pendel en wichel wordt radiësthesie genoemd; een woord dat ontstaan is uit de samenvoeging van het Latijnse ‘radius’ (=straal) en het Griekse ‘aisthesis’ (= waarnemen).Op verschillende manieren kunnen energieën gemeten worden. Dit kan met een instrument of met het eigen (paranormale) gevoel. De verschillende mogelijkheden qua instrumenten zijn een wichelroede, pendel, lecher antenne en een biotensor/sensor. Degene die het instrument vasthoudt is het meetinstrument, liever gezegd voelinstrument, en het instrument is de wijzer ervan, die uitslaat.
Een wichelroede, pendel, lecher antenne en biotensor werken allen soortgelijk. De instrumenten werken als een antenne die signalen opvangt. Het instrument werkt als een verlengstuk van het onderbewustzijn…….

( De mens is zelf ook een Kosmische antenne ….middels je kristalontvanger de pijnappelklier …mits deze niet door externe factoren verkalkt , verschrompeld of vernietigd is ….zie hiervoor mijn andere pagina ….I am light ) ….

Bij de meeste instrumenten is enige oefening wel vereist om het goed te kunnen. Voor het werken met een instrument dient men ontspannen, leeg en geconcentreerd te zijn. Heel belangrijk is het om zich voor het meten af te schermen daar men anders zelf ziek kan worden van de energieën. ]

Ook hier geld helaas ….dat men de kaft van de koren moet scheiden….op mijn persoonlijke ontdekkingstocht ben ik veel ……..( met alle respect ) ……charlatans tegengekomen….en gezien. ….Overtuig , bescherm en neem de juiste beslissingen voor jezelf ……luister naar de intelligentie van je lichaam ….onderbuikgevoel……dit is de beste onderbewuste raadgever !

Shungiet die de negatieve straling van de ( smart ) phone omzet in een positieve straling ….oftewel een protectie geeft !

Deze video geeft de positieve kracht van de ruwe shungiet versus schadelijke electromagnetisch straling ( smart ?) Phone weer , ……door een ruwe shungiet tussen de negatieve stralingsbron te plaatsen neutraliseer je de schadelijke straling , dit is een voorbeeld van de uitgangspunt die ik hanteer …….de orgonites die ik maak zijn op deze toevoegingen gebaseerd , het zijn beslist geen sierobjecten ……maar krachtige alinfinity durende werk objecten …op de wetten van de koschmise energie…..de al…durende oneindigheid.

Mocht je hierdoor enigszins geïnspireerd raken en / of twijfels hebben dan zit je op de juiste weg…… lees dan de volgende pagina’s ….

Mocht je zo iets hebben van dit is echt niks voor mij , dan vindt ik het toch knap dat je tot het einde hebt gelezen…en wens ik je oprecht alle gezondheid en geluk toe en misschien …….bij nader inzien ……..tot ziens .

mocht je nog vragen of suggesties hebben mail…orgonite@alinfinity.eu

© 2022 alinfinity.eu

Thema door Anders Norén