alinfinity.eu

Kernwoorden ; kracht , natuur , versterken , beschermen , immuunsysteem , gezondheid !

lemurisch kristal, edel stenen, drinkwater

Allereerst vind ik geld een zeer onhandig middel om bezielde , heilzame producten te verhandelen cq te verruilen …….helaas kom ik hier niet onderuit maar probeer de zuiverheid ten alle tijden in acht te nemen …..

Onderstaande voorbeelden worden op zeer kleine schaal vervaardigd zeker niet bestemd voor commerciële doeleinden ,…… de intentie is dat degene die interesse heeft het kan aanschaffen vanaf minimale ontwerpwaarde en naar eigen toegekende waarde…..

Kort samengevat ……beginnend met lemurisch licht kristal , vervolgens komt Edel / ruwe shungiet mineraal aanbod….. ter protectie van elektromagnetische stralingen en het ontgiften van schadelijke stoffen …. , hierop volgend radiethesie hoe te bepalen hoe je echte shungiet kan onderscheiden van soort gelijke uitziende stenen. …..vervolgens stukje over 5G / grafeenoxide / gifstoffen in voedsel en water …..hierop volgend hoe je immuunsysteem met voedings supplementen kunt versterken cq ontgiften ……en tot slot hoe maak je drinkwater energetisch ……gezond……bij het lezen van deze onderwerpen verwijs ik Je naar de bron waar je meer en uitgebreidere informatie hierover kunt vinden.

Verder is deze website met regelmaat in bewerking dit ter verbetering cq aanvulling van de onderwerpen.

Lemurisch kristal…..

Lemurisch kristal is een vorm van Laserkwarts dat vrij zeldzaam is….. . Het zijn krachtige kristallen die zeer geschikt zijn voor meditatie, healing, transformatieprocessen en reiniging van je energieveld….. Ze komen voor in doorzichtige, roze en rook kwarts vorm …….die als zeer zeldzaam mag worden aangemerkt……

 
Kenmerkend aan Lemurisch kristal zijn de vele horizontale strepen die over de edelsteen lopen, de kleur schakering, dun langwerpig…… en de krachtige energie die ervan uitgaat…..scroll verder naar beneden voor meer foto’s en uitleg betreffende lumerisch kristal ….

Edel shungiet….

Hieronder zie je Edel shungiet ( shungite internationale benaming). Deze steensoort is zeldzaam en wordt alleen gedolven in een deelstaat van Rusland ( en in Finland aan de Russische grens van Karelië ) , kenmerkend aan deze edelsteensoort is de ……rechtsomdraaiend uitstralende energie…… Die een helende, zuiverende, beschermende werking heeft !

Zeer beknopte verdere uitleg over de shungiet steensoort…

Persoonlijke bescherming tegen elektromagnetische straling

De ruimte om ons heen is doordrongen van onzichtbare kunstmatige elektromagnetische smog stralingen….. . deze negatieve stralingen zijn aanwezig en veroorzaken ernstige mutagene reacties…

( mutagene is een chemische stof of electromagnetische straling die het DNA beschadigd…..)…….

op alle ontwikkelingsniveaus …….er treedt vroegtijdige veroudering op, en als gevolg daarvan het verslechteren van het geheugen….. de aandacht……je algehele gezondheid komt hiermee in gevaar ….. de levensduur neemt hierdoor sterk af….

Echter is er een eenvoudige manier om de effecten van schadelijke elektromagnetische smog te verminderen….. Door het verwijderen of op veilige afstand houden van de schadelijke bronnen , wat niet altijd en overal mogelijk is….. of het zoveel mogelijk beperken van electrische apparaten….. dit is in onze huidige maatschappij bijna onmogelijk.of het radicaal uitschakelen van de stralingsbronnen …..helaas is dit met de huidige ontwikkelingen en politieke beslissingen niet mogelijk… gezien o. a de onverantwoorde spoed-uitrol van 5 G aanvang anno 2020…. komen wij er niet onderuit om de….. tering naar de nering te zetten….m. a. w. de situatie naar je eigen hand te zetten…… door jezelf en de omgeving tegen deze schadelijke stralingen te beschermen ( de overheid doet dit niet met reden ! )….. jezelf beschermen kan ……met de unieke natuurlijke mineralen zoals de shungiet…. voor uitwendige alsook voor inwendige bescherming tegen electromagnetische vervuilingen , schadelijke stoffen zoals landbouwgif , luchtkwaliteit ( denkende aan chemtrails,) , chemische vervuiling van het drinkwater enzovoort… enzovoort ……

…..een krachtige bescherming bied de shungiet-mineraal…. Die aan alle wetenschappelijk bewijzen voldoet !!… Hierover is enorm veel informatie op internet over te vinden….. zoek het maar eens op!…

Deze unieke shungiet mineraal verwerk ik o. a… in orgonites, cloudbusters, ….. alsmede ook in….. kracht / beschermingssieraden ..deze geven de optimale anti electromagnetische smog bescherming….niet alleen dat… ook bij inwendige toepassingen zuivert het op voorhand alle gifstoffen … bacteriën en virussen .. middels toepasbaar voor drinkwater zuivering…!!

( even tussendoor…..De Shungiet die ik gebruik heb ik zelf geïmporteerd… Deze zorgvuldig radiethetisch getest op haar werkzaamheid …. mede ben ik ook in het bezit van de originele Russische rapport documentaties betreffende alle in en outs over de heilzame toepassingen van Edel , AA en de ruwe Shungiet ….en dat is niet mis… wat in Rusland normale dagelijkse medische toepassingen zijn….is het hier in het westen een vrij onbekend gebied ?……. Ik kan mij daarom voorstellen dat de pharmaceutische industrie in het westen met deze kennis niet blij zijn en ver van het bed houden……namelijk…. het is immers geen lucratieve verdienmodel….geen onbekend verhaal denkende aan de goedkopen alternatieve geneesmiddelen tegen de corona ( 5 G ) ( labaratorium ) virus …..hydroxychloroquine combinatie !!

Echter is het wel Belangrijk….. dat…

Energetische krachtstenen die worden aangeboden vaak niet van echte krachtstenen te onderscheiden zijn….. m. a. w… Je koopt bijvoorbeeld in de veronderstelling echte shungiet of Schorl ( zwarte Toermelijn)… deze kunnen niet echt zijn en bijna niet van echt te onderscheiden ….om dit te kunnen bepalen pas ik radiesthesie toe….

dit is het waarnemen van natuurlijke energetische stralingen en berust op twee oeroude concepten, waarvan…

1. in de natuur bestaan energievormen rondom alle levensvormen ( objecten) ….. Alle trillingen die in de gehele natuur voorkomen zijn hoe je went of keert levensvormen van mineralen tot aan ieder enkel atoomsoort …en

2. dat er mensen in staat zijn deze stralingen middels radiesthesie waar te nemen…. en hierdoor waardevolle informatie mee verkrijgen…. radiesthesie is zo oud als de mensheid en werd door alle oude culturen toegepast….werkend met de natuurlijke wijsheden .

het mooie van radiesthesie is…. het spreekt altijd de volkomen de waarheid en is nauwkeuriger cq betrouwbaarder dan welke meetapparatuur dan ook…

Radiesthesie.
Meetapparaat.

meetapparaat geeft slechts een indicatie aan van het feit wat niet met fysieke zintuigen kan worden waargenomen…..meten is een onvolkomen wetenschappelijke benadering,…… daar tegenover is radiesthesie een feitelijke vaststelling, zonder dat je deze vastelling behoeft te becommentarieren…. !!

zie foto onder…..

3 zwarte kralen waarvan 2 echte energetisch uitstralende edelstenen zijn…. de Schorl Toermelijn en de Edel Shungiet ……en……. 1 onechte steen die met toepassing van radiesthesie als niet zijnde bijzondere edelsteen negatief pulseert …. Kun jij visueel zien welke echt is en welke niet ?….. zie foto….

voorbeeld 2 zie foto onder…..bij deze 3 foto’s zie je twee afgebeelde stenen waarvan bij iedere foto één echte shungiet is …..kijk en kies…..

Zoals ik al aangaf is de shungiet ook te gebruiken voor beschermde heilzame inwendig gebruik middels… Drinkwater!… onder een stukje uit een Russisch verslag hierover… ter bekrachtiging wat ik als waarheid verkondig…. niets meer of minder dan de waarheid…. wat door de westerse politiek georiënteerde wetenschap in de doofpot wordt gestopt…. het is te effectief.. en geen verdienmodel , hier kom ik onder nog verder op terug !

Обеззараживающие свойства шунгитовой воды

По данным ВОЗ и Роспотребнадзора можно уменьшить вероятность заболеть вирусными инфекциями, если следовать простым правилам профилактики:
1. Воздержаться от посещения мест с большим…..

Deze vorenstaande russische tekstje gaat over de heilzame geneeskrachtige werking van de Shungiet behandelde drinkwater…wat dat betreft ligt de Russische wetenschap ver voorop…. eigenlijk niet verassend gezien shungiet dermate bijzondere unieke mineraal is die alleen in Rusland karelia voorkomt en daar wordt gedolven ( en een klein deel in Finland grenzend aan karelia )……

( Shungiet…… lemurisch kristal…… versus……( gezonde)…. drinkwater!!….. hier kom ik onder deze pagina verder op terug….. zeer verrassend!! )

Maar eerst….

Hieronder zie je sieraden op basissamenstelling van o. a shungiet in combinatie met overige heilzame mineraal edelstenen…..

Er zijn zoveel positieve eigenschappen over de shungiet te benoemen dat ik nog een extra website erbij zou moeten nemen om deze ermee te vullen …..dat doe ik niet …ik omvat het met ..een goede wijn behoeft geen krans !

Terug komend op de lemurisch licht kristal …..

De kristallen worden hoofdzakelijk separaat, als enkele kristallen, in het zand aangetroffen….

Deze onderstaand op foto afgebeelde kristallen komen alle uit Madagaskar ….waar lemurie ooit bestond ….. bijzonder …… Deze zijn door mij persoonlijk ingevoerd herkomst Madagascar !


De feitelijke bewering is , dat de kristallen telepathisch zijn ‘neergezet’ met gecodeerde DNA informatie voor de mens , dier en de gehele bestaans ( kosmische) natuur inhoudend voor vrede -lievendheid , kennis en harmonie van het verloren land Lemurie ,…… zodat deze gedecodeerde kennis op een bepaald moment zal gaan openbaren middels lichtfrequenties om ons collectieve bewustzijns niveau cellulair op een hoger plan te tillen ….echter anno 2020 / 2021 ( en veel eerder ) zijn er negatieve krachten bezig om dit te willen verstoren….

Bron editie 21 gezondverstand.eu

…denkend aan covid pandemie met alle ( ernstige ) toetertjes en belletjes hmmm ….

het licht van de zuiverheid zal altijd overwinnen…het donkere aspect hebben wij nodig om dit licht middels onze kosmische antenne ( pijnappelklier ) te kunnen zien .
De aangebroken tijd van lemurische code openbaring is …nu in deze tijd… en de kristallen zijn er om ons wakker te maken om tot deze zielsverlichting te komen…..zie foto’s onder……

 

hieronder ga ik het hebben over gezonde drinkwater….en hoe deze op een simpele effectieve manier te kunnen verkrijgen.

…..we zitten in een tijdperk dat wij allen op een slinkse manier gifstoffen binnen krijgen middels drinkwater , lucht , voedsel , cosmetica / verzorgings-producten , reguliere medicijnen en niet te vergeten de Covid 19 maatregelen …waaronder de mondkapjes , PCR wattenstaafjes en de overheerlijke giftige entingsstoffen….

….er is hierover al veel gepubliceerd alom te vinden…het enige waar ik de nadruk op wil leggen is …

het gevaar van grafeenoxide opzettelijk toegevoegd in water, voedselketen, lucht reguliere medicijnen en toegevoegd in vaccinatie cocktail covid 19 prik programma …..( Build back better soap story met als doel het willen reduceren van de mensen populatie…..verwijzing guidestones )… ik zou zeggen …kijk, lees en huiver wat Spaanse wetenschappers hierover hebben ontdekt en hebben gepubliceerd op Orwell.city…. . een echte aanrader !!!!

afijn….. op deze website hou ik het op een positieve kijk en zoek naar mogelijke oplossingen en…… wil dit graag met iedereen die er voor openstaan delen ….

….. Met een lijst van alternatieve voedingssupplementen die ik in geval van nood achter de hand heb….je weet maar nooit in deze corona 5 G tijdperk,…. dit gebruik ik in combinatie bij acute aanpak van benauwdheid, hoofdpijn, keelpijn… Corona 5 G symptomen…. ik kan zeggen met een verbluffende herstel resultaat…. let wel eigenbevinding ……..en waarheidsvinding.

Hooggedosseerd vitamine D3 200 I. E = 50 ug goed voor het immuunsysteem, rechts Zink 5mg met 300 mg vitamine c in combinatie goed voor het immuunsysteem en herstel van ademhalingsmoeilijkheden….. !!!

In een duits~wetenschappelijk onafhankelijke onderzoek is naar voren gekomen dat…. 91 % van de vrouwen een structureel tekort hebben aan Zink…. bij de mannen ligt deze percentage op 82 %…… zoek eens op hoe belangrijk Zink voor onze algemene gezondheid is en wat een tekorten met zich meebrengt!

Mijn dagelijkse onderhoud supplement… Chlorella tabletten…. Let wel ook hierin is veel aanbod…. goede kwaliteit is hierin belangrijk…….
CBD olie kun je de heilige graal noemen voor een boes van je immuunsysteem…. Te gebruiken bij acute immuunsysteem problemen, of preventief.. Deze heb ik persoonlijk achter de hand in geval van acute nood!

Deze heilzame werking van CBD olie wil de EU op de lijst van verboden middelen gaan plaatsen ?……. Waarom….. het is geen verdien model voor de pharmaceutische industrie…. De bovenstaande supplementen genezen en versterken je immuunsysteem…..( zonder interventie van schadelijke chemische ( genees? ) middelen…..)…. Ga eens voor de grap een hele dag bij je plaatselijke apotheek ( bewust) kijken hoeveel mensen in en uitlopen met de papieren zakjes vol gevuld met chemische snoepjes…..een visieuze cirkel van komen en gaan…… het één houd het ander in stand….. Je zult er nog van schrikken…

zo nu weer een hink stap sprong vooruit… met…

DRINKWATER…..Drinkwater…..!!!

Belangrijk , ……

het geluk is mij toegekomen om o.a water , stralingspunten , edelstenen energetisch waaronder Shungiet te mogen beoordelen en de uitkomst hiervan uit te dragen middels radiesthesie …..

heel verassend is de energetische kwaliteit van een dubbel blind testen van lemurisch kristal ( met ruwe shungiet ) versus verschillende soorten water, waaronder chemisch behandelde kraanwater en onbehandelde bronwater soorten…….

Ruwe Shungiet met lemurisch kristal….kant en klaar in een glazen fles met afsluitbare dop…. Voor direct gebruik.

Inmiddels heb ik voor degene die hierin interesse heeft tientallen glazen flessen met kristal en Ruwe shungiet in voorraad staan !…….lees voor de werking… eerst het onderstaande …….

even een verkorte uitleg…

*negatief ioniserend ………..( dit betekent energetische gezonde natuurlijke positieve levensenergie als…….goed en heilzaam voor mens dier en natuur ! ) ……

*een positief ioniserend ……..( betekent in dit geval slecht voor algehele gezondheid Voor mens dier en de natuur! )….

Op internet kan je veel wetenschappelijke studies hier over vinden …..

Dus terugkomend….. negatief ioniserend ……. betekent in dit geval ……gezond !

..Positief ioniserend…………betekent in dit geval….. ongezond !

chemisch bewerkte kraanwater… heb ik dubbelblind getest…..meet resultaat…positief ioniserend ……kortweg ongezond om te drinken …( negatieve energetische radiesthesisch uitstraling ) !……. waardoor het kraanwater ogenschijnlijk zuiver uit ziet …schijn bedriegd…..ik durf stellig op voorhand te zeggen dat kraanwater ongezond is om te drinken ! !

(…….jongslede in september 2021 hebben ze in Schiedam de alarm bellen doen rinkelen met de aanwezigheid van E coli bacteriën in het drinkwater netwerk gevonden….let wel de zeer besmettelijke poepbacterie !….voor sommige mensen dodelijk ….)

Vervolgens heb ik…..

Kraanwater voorzien van een Lemurisch kristal …..na 24 uur te hebben laten staan dubbel blind getest ….meet resultaat….negatief ioniserend , ……( dit betekent dat de water moleculen de trillingsfrequentie van de kristal te hebben overgenomen !!!…..waardoor deze na 24 uur gezond geladen is ……energetisch rechtsom draaiend ! )…….maar ……opmerking …..Dat wil nog niet zeggen dat het kraanwater hierdoor goed genoeg is om te drinken omdat het drinkwater anti bacteriëel is bewerkt .. alvorens bij ons uit de kraan komt , hierdoor mag het water vrij steriel zijn ( na chloor behandeling ) maar zeker niet gezond genoeg…… om ervan te drinken…..!

Vervolgens heb ik in het kristal water een ruwe shungiet steentje aan toegevoegd …..met als resultaat dat na 24 te hebben laten staan … het water een dermate energetisch rechtsomdraaiend resultaat aangaf.. , ….deze combinatie van waterbehandeling is zeer sterk energetisch gezond met de bijkomende voordeel dat shungiet de eigenschappen heeft om ( chemische , bacteriële ) vervuilingen uit het water te binden ! …….na dit proces klaar om te drinken ……dit principe is gebaseerd op de wetenschap uit Rusland waar het op een eenvoudige manier effectief voor waterzuivering op kleine schaal particulier niveau wordt toegepast…….( Hiervan heb ik de orginele wetenschappelijke verslagen van ….weliswaar in het Russisch met een translate programma in Nederlands vertaald….verbluffend ).

…graag verwijs ik je ook naar een Japanse wetenschapper Masaru Emoto ….die boeken heeft uitgegeven over het bewustzijn en geneeskracht van het water ….zeer interessant !

Vervolgens heb ik verschillende soorten mineraal water uit glazen flessen alsook uit plastice flessen getest….op voorhand deden deze soorten mineraal water beide energetisch goed ….negatief ioniserend goed voor mens , dier en natuur…..energetisch rechtsom draaiend ….evian mineraal water uit een glazen fles , 1 liter voor 1 euro per fles en Saskia natuurlijke mineraalwater Lidl Duitsland 1,5 liter voor 19 euro cent ….ik woon in de grensstreek vandaar …het verassende is de prijsverschil versus kwaliteit …kwaliteit energetisch aan de zelfde criteria te benoemen valt !!

vervolgens heb ik in beide mineraal water een kristal en een ruwe shungiet toegevoegd na 24 uur te hebben laten staan wederom getest…resultaat beide zeer sterke negatieve ioniserende werking….energetisch gezond te noemen ….oftewel levend gezond drink water !!

Dit motiveerde mij om het mineraal water te testen met weinig koolzuur erin om te kijken wat de kristal in combinatie met de ruwe shungiet doet….

wederom zoals gezegd licht bruisend mineraal water getest…Zie de video de reactie van de shungiet met het water….

Zie de energetische werking van de shungiet!!! …. Zoals gezegd is shungiet een energetisch rechtsom draaiende pulserende edel steen….
( kosmische shungiet steen , die voor miljarden jaren geleden vanuit de universum op de aarde is ingeslagen…… bron Russische documentatie met verwijzingen van de unieke koolstofverbindingen die alleen buiten onze planeet voorkomt! ) .

….Zo ben ik ook uitgebreid bezig geweest met het testen van regenwater wat in beginsel positief energetische resultaat aangaf !….., uiteraard nog niet geschikt voor drinkwater daar nog andere processen voor zuivering ten grondslag ligt…..afijn……

nu het verassende…

Nadat ik een geruime periode kraanwater te hebben gedronken, heb ik mijn eigen afval water energetisch getest , …met als uitkomst …..negatief energetisch radietetische uitkomst…durf ik op voorhand te stellen dat kraanwater dood water is en als gevolg hiervan mijn eigen afvalwater ….levenloos te noemen valt… ( urine)…. dan heb ik het nog niet eens over de vervuilingen en chemische resten die in het kraanwater voorkomen !!!!

Daartegen gaf mijn eigen afvalwater, na geruime tijd van mineraalwater met kristal en shungiet te hebben gedronken, een positieve energetische uitkomst. Hierdoor durf ik te stellen dat mijn eigen afvalwater, na het drinken van het behandelende mineraal water, als levend (afval water) vol met rechtsomdraaiend energie te benoemen valt !!!!!

Uiteraard is dit nog maar een begin van mijn ontdekkingstocht en ben ik hierdoor zeer gefascineerd geraakt dat ik nu zelfs bezig ben om natuurlijke geneesmiddelen op haar energetische kwaliteiten te testen versus chemische geneesmiddelen ( bah )……met verbluffende resultaten ,….. kan ik jullie zeggen weet wat je eet , drink en denk goed na over gebruik van alternatieve natuurproducten…..vermijd als het kan iedere vorm van chemische ( genees ) middelen , toevoegingen , vaccinaties etc etc….

je bent dat wat je eet en drink !

Tot slot…. Denk na over alternatieve water voorziening ons eerste levensbehoefte, ieder mens en dier heeft recht op schoon drinkwater… er is geen overheid die je dit verbieden kan !….. Tip schaf een water handpomp aan en sla een put…. wees onafhankelijk en zelfvoorzienend…. op internet is veel informatie over oppervlakte water, grondwater en bronwater te vinden…. ik ga een pagina aanmaken wat te doen als de gehele stroomvoorziening langdurig uitvalt… Black out…. met als gevolg…. geen water toevoer, algehele communicatie uitval , gas leverantie uitval, voedsel distributie uitval, totale uitval van electrische apparaten, brandstof tekorten etc etc…..terug naar middeleeuwse omstandigheden… nu zal je wel denken het loopt zo ’n vaart niet … het is niet een kwestie of het gaat gebeuren het is alleen de vraag wanneer zal het gaan gebeuren…. We zitten midden in een build back better, covid 19 doem scenario…de green deal…. waar we op ons zelf worden teruggeworpen….. bezoek hiervoor pagina… stroomuitval..

het is maar een ideetje die ik graag wil delen.

Ten slot…… enkele foto’s ter impressie eigen watervoorziening…..

Gereviseerde hand waterpomp.
het snijden van pakkingringen.
Makkelijk uit elkaar te halen na te hebben schoongemaakt alle pakkingen en deels bouten en moeren vervangen, klaar om weer in mekaar te zetten.
aanvang revisie…… schoonmaakwerk, gangbaar maken.
Waterzuivering instalatie
Het slaan van een waterput.

Mocht je hierover meer willen weten bezoek dan lcc op telegram voor info en foto’s… via de onderstaande link….

Water link

https://t.me/joinchat/7-f14JLTEK1jNTc8

Voedsel link

https://t.me/joinchat/SYk2D8c-l8oxYmQ0

Stroom energie link

https://t.me/joinchat/E_qq_ABJ3gsxZjZk

Mocht je op voorhand vragen of suggesties hebben dan kun je altijd een berichtje sturen op orgonite@alinfinity.eu

© 2022 alinfinity.eu

Thema door Anders Norén