alinfinity.eu

Kernwoorden ; kracht , natuur , versterken , beschermen , immuunsysteem , gezondheid !

YOGA , immuunsysteem Stroomstoring ~Lemurian crystal connection~ op telegram !….klik hier.

Welkom op de website van alinfinity.eu……onderstaande blok zijn de onderwerpen Chronologisch weergegeven die je kunt openen in de bovenbalk van de startpagina ;

 • Don croft TB , HHG , Cloudbuster .
 • Orgon = levensenergie , prana , chi , tao …..
 • ( 2) (3) (4) 5 G bijzonder gevaarlijk !
 • foto’s maakproces orgonites .
 • I am light…..Nikola Tesla .
 • Lemurisch kristallen , heilzame electromagnetische armbandjes , kracht buideltjes , amuletten , drinkwater …..
 • Het zuiveren van je innerlijke met Dipika Hatha Yoga Patanjali .
 • Aanvullende Hatha Yoga foto’s
 • ** stroomuitval black out scenario …..
 • ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 • Lemurian Crystal Community ( platform startend op telegram )…..is een nieuw opkomende organisatie in Zuid Limburg ……
 • in allereerste startfase ……voor het opzetten van een verbindende gemeenschap op lokaal niveau , voor bewuste mensen die tegen vaccinatie plicht , tegen mondkapjes plicht , tegen onderwerping in de algemene zin van het woord zijn ~ conform artikel 11 in de grondwet verankerd ~ …. in de nabije toekomst zullen we mekaar hard nodig hebben,….voor het opzetten van een lokale marktsysteem , voor ondersteuning fysiek mentaal en spiritueel , ruilhandel …..heb je bijvoorbeeld specifieke kennis op bepaalde gebieden als ……biologische voedsel verbouwen het zuiveren van ( bron ) drinkwater , van alternatieve geneeskunde of organisatie talenten …… of heb je ruimte voor opslag van goederen en voedsel of ruimte om te vergaderen cq samenzijn of voor meditatie , Yoga , of herstelwerkzaamheden…….heb je grond beschikbaar waar biologische voedsel op kan worden verbouwd….of heb je andere talenten die hier niet zijn benoemd …..of wil je je gewoon aansluiten iedereen met een goed hart en goede ideeën zijn van harte welkom bij onze community ……sluit je via telegram aan ……Lemurian Crystal Community ….in eerste instantie word hier gedachten uitgewisseld …uitgaande als start punt……..overigens zijn suggesties , aanbevelingen uit het overige deel van het land van harte welkom ….uiteraard ook van onze naaste buren Belgie , Duitsland ……of verder .
 • ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Het lijkt op zichzelf staande onderwerpen echter het één ondersteund , belicht of versterkt het ander , met name met de betrekking op je gezondheid en je immuunsysteem…… die wij allen anno 2021 en de komende jaren preventief hard nodig zullen hebben……waarom…. dit zul je op de volgende pagina’s gaan lezen !

..even tussendoor , uit de boeiend geschreven trilogie van schrijver Aad van der hout ….. komt deze opmerkzame passage voor …wist je dat een goede darmwerking zeer essentieel is voor je afweer systeem , het is de intelligentie van je lichaam ….door dagelijks voor het ontbijt een handje rauwe biologische zuurkool te eten ….is het zeer preventief tegen bacteriologisch en virus infecties ….het houdt je immuunsysteem mede op een goedkope manier mee gezond gezond …probeer het eens uit…. baat het niet , het schaadt ook zeker niet ! ….( In 1944 door een Duitse natuurgeneeskundige arts toegepast …de werking is dat zeer nuttige melkzuurbacteriën sterk de overhand krijgen en het virus zo geen kans krijg om door de darmwand heen te glippen …het werd echter in de doofpot gestopt er viel namelijk niets aan te verdienen ……( farmaceutische industrie ) ……, met als reden rauwe zuurkool ……belachelijk ….!….zie hiervoor pagina 2 ,3 ,4 ,5 G bijzonder gevaarlijk .

Nu verder… wil ik je meenemen over het ontstaan van orgonites transformers van negatieve energie in positieve energie .

Met een zeer verkorte introductie over uitvinder , wetenschapper Wilhelm Reich die van origine psychiater was ….de grondlegger van de ( huidige ) orgonites en cloudbuster …..die door Don Croft begin jaren 90 verder is door ontwikkeld . Waar we nu heden ten dagen gebruik van maken , op plaatsen waar kunstmatige energetische schadelijke smog stralingen zijn . De pagina’s van deze website heb ik in een volgorde geplaatst om de samenhang in elkaar te laten overlopen ….echter ben je meer geïnteresseerd in de Yoga en of in kristallen , heilzame ( shungiet ) sieraden of Lemurian Crystal Community dan kun je uiteraard de andere pagina’s overslaan en misschien op een later moment de andere pagina’s alsnog eens gaan bezoeken…

Ben je geïnteresseerd in schoon drinkwater uit eigen bron….. Hoe sla ik een waterput… en hoe zuiver ik grondwater.. Klik op deze link……. https://t.me/joinchat/7-f14JLTEK1jNTc8

….wie is Wilhelm Reich ….in het kort ter introductie……

de huidige cloudbuster deze ontwikkeld door Don Croft eind jaren 90 , op de principes en inspiratie van Wilhelm Reich .

In 1897 werd Reich geboren in de toenmalige Oostenrijk / Hongarije , in de jaren 1920 werkte hij samen met Freud en was een analist gedurende het grootste gedeelte van zijn leven. Hij besteedde aandacht aan het karakter in plaats van individuele neurotische stoornissen. Ook probeerde hij het marxisme te verzoenen met de psychoanalyse, met het argument dat een neurose voortkomt uit de fysieke , economische, en sociale omstandigheden van de patiënt. Eveneens steunde hij de ontwikkeling van de puberteit en het belang van de economische onafhankelijkheid van vrouwen….hij was zijn tijd ver vooruit .

Reich leefde in Duitsland toen A. Hitler in januari 1933 aan de macht kwam , waardoor Reich uiteindelijk met goede redenen vluchtte naar Wenen en daarna naar Scandinavië. Vandaar vluchtte hij in 1939 naar de Verenigde Staten…..

In 1940 begon hij er met het zogeheten oranur-experiment, waarin hij zijn theorie over orgon ( Levensenergie ) nader uitwerkte middels praktische experimenten. Behalve een accumulator voor deze orgon-energie ontwikkelde Reich nog een cloudbuster, een apparaat waarvan hij beweerde dat het stromen van orgon-energie kon manipuleren in de aardatmosfeer en zo regen kon veroorzaken door de vorming van wolken. Het dodelijke orgon  (DOR = deathly orgon) zou volgens hem verantwoordelijk geweest zijn voor de droogte en de woestijnvorming…….zie foto onder , toenmalige voorloper van de Don Croft cloudbuster deze geïnspireerd op die van Wilhelm Reich….

In 1940 en 1947 werd er onderzoek gedaan naar Reichs orgontheorie, maar daar bleken volgens de FBI uiteindelijk geen aanwijzingen voor. In 1947 verkreeg de Amerikaanse  (FDA) na een reeks artikelen over orgon in The New Republic en Harper’s een gerechtelijk bevel tegen de verkoop van orgonaccumulators ….

Zonder acht te slaan op het bevel en zijn overtreden daarvan, voerde Reich zijn eigen verdediging waarin hij de rechter vroeg om al zijn boeken te lezen en argumenteerde hij dat een rechtszaal geen plaats was om over wetenschap te oordelen. Hij werd veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf en duizenden kilo’s van zijn publicaties werden door de FDA verbrand in augustus 1956.  

Ruim een jaar later stierf hij in de gevangenis aan hartfalen, enkele dagen voordat hij in aanmerking kwam voor een voorwaardelijke vrijlating…. er is heel veel informatie over Wilhelm Reich te vinden ……………...overigens heeft kate bush over de cloudbuster gezongen…zie video ,

belangrijk ;

….. bij alles wat ik publiceer op deze website pas ik geen auteurs rechten toe , wat betekent dat iedereen vrij is om datgene wat die wilt kopiëren of gebruiken daarin vrijstaat . Zoals ik al eerder heb vermeld niets maar dan ook werkelijk niets … is wat ik op deze website publiceer mijn wijsheid , ik heb het net als vele anderen met mij simpelweg geleend , …..en daar maak ik op artistieke wijze gebruik van .

Heb je vragen en of suggesties met betrekking op de inhoud van deze onderwerpen dan kun je persoonlijk een mailtje sturen naar…… orgonite@alinfinity.eu….

Laat een reactie achter

© 2022 alinfinity.eu

Thema door Anders Norén