alinfinity.eu

Kernwoorden ; kracht , natuur , versterken , beschermen , immuunsysteem , gezondheid !

Don Croft TB, HHG, Cloudbuster

Iedereen die geinteresseerd is in orgonites zal niet per toeval de naam Don Croft horen vallen. Wie was Don Croft en wat bewoog hem ertoe om op een revolutionaire manier orgonites te maken?

Don Croft geboren in Kansas City, Missouri 1949, haalde veel voldoening uit reizen over de gehele wereld. Hij was getrouwd met zijn echtgenote Carol Croft, die hem altijd in zijn strijd met raad en daad heeft gesteund. Tijdens hun reizen, kreeg hij inzichten in het menselijk bestaan als onderdeel van de natuur. Dit verruimde zijn bewustzijn en gaf hem de motivatie en opdracht om op een rebellerende manier vorm te geven jegens het onrecht van overheden waartegen hij zich actief ging verzetten.

Eind jaren 90, begin 2000 bouwden Don en zijn vrouw Carol de eerste huidige orgonites naar het principe en gebaseerd op onderzoeken van de Oostenrijkse / Hongaarse psychiater en uitvinder Wilhelm Reich, die mede geïnspireerd was geraakt op de uitvinding van de Oostenrijkse onderzoeker Karl Welz, die feitelijk de allereerste prototype orgonites en chembuster had ontwikkeld in combinatie met verschillende materialen, die hij hiervoor in zijn chi-orgon generatoren ( radionica/bio-resonantie apparaat) gebruikte en hiermee de basis legde voor onze huidige orgonites. Overigens wilde Welz de benaming en het product via de rechtspraak patenteren, hetgeen niet is gelukt.

De Orgon generator, ontwikkeling van Croft.

Door mede gebruik te maken van kunsthars en toevoegingen van verschillende metalen alsook edelstenen en mineralen was de bruikbare cloudbuster van Croft, ten opzichte van alle voorgaande organites, gelijk een verre stap vooruit. Door gebruik te maken van deze metalen en edelstenen nam de kwaliteit van het transformeren / genereren van DOR ( death orgon ) en POR ( positief orgon ) significant toe. Met deze ontwikkeling werd de huidige orgon – generator geboren, oftewel de huidige HHG-, TB-cloudbuster en niet te vergeten de earth pipe.

Afijn. Om terug te komen op Don Croft, over de rebellerende verzetsman, die oprecht strijdt tegen onrecht, zijn vele gedocumenteerde uitspraken te vinden,

waaronder dit citaat.…Of je het nu leuk vindt of niet, Don Croft is op nieuw terrein gestuit. Don heeft nooit geprobeerd zichzelf voor te doen als een groot wetenschapper of ontdekker van iets. Hij is altijd vooraan geweest, samen met de bronnen van zijn inspiratie: het ‘orgonite’-idee kwam van www.orgone.net en de pijpen van Reich’s cloudbuster. Veel belangrijker is dat Don Croft de EERSTE persoon tot nu toe is die echt IETS DOET aan chemtrails. Zeker, er zijn honderden websites verschenen die PRATEN over chemtrails, tonnen foto’s en zelfs een paar gedetailleerde analyses bieden van de chemtrail-neerslagen, maar wie heeft EFFECTIEF IETS GEDAAN om chemtrails te verminderen vóór Don Croft? Zijn we het feit uit het oog verloren dat chemtrail-sproeien een wereldwijd fenomeen is dat het grootste deel van de mensheid treft? Zijn we vergeten dat chemtrails een GENOCIDALE operatie zijn die is ontworpen om de wereldbevolking drastisch te verminderen (zie Len Horowitz’s boek “Death In The Air”) en ons spiritueel ontwaken te beperken en blijkbaar de uitbreiding van ons DNA af te breken? Gaan we gewoon rondhangen en een geweldig werk doen door onze ondergang door deze verlichte verraders te documenteren als een goed schaapje of gaan we iets DOEN om het te stoppen……

en dit citaat ……

Iedereen die in de aanwezigheid van een chembuster is geweest, weet dat de lokale omgeving minder zwaar wordt, de lucht blauwer lijkt, de lucht helderder aanvoelt en dat er een ‘liftende’ stemming lijkt te zijn. Vogels komen zingend rond en er komt een licht briesje aan. Honderden mensen hebben dit uit de eerste hand meegemaakt. Dit is precies wat je merkt van een heldere omgeving op een bergtop, een omgeving die rijk is aan OF atmosferische orgonenergie. Ik ken een zeer begaafd persoon in Canada die zijn eigen versie van de chembuster heeft gemaakt die zo krachtig is, dat als je er binnen een straal van 10 meter van loopt, er warmte uit je handpalmen komt, samen met een overweldigend gevoel van stimulering. Veel mensen die een chembuster op hun terras of in hun tuin hebben opgezet, hebben de leuke ervaring gehad om een ​​zwarte helikopter hen te zien bezoeken en 50 meter boven hun huis te zien zweven, meestal om 2 uur ’s ochtends (gee, proberen ze Een boodschap?). Als je naar een weerradarscherm op internet kijkt, zie je een cirkelvormige blauwe bal op de radarkaart die ongeveer in het midden van je chembuster ligt. Als je een Kirlian-foto van je chembuster hebt gemaakt, zul je er een immense ‘aura’ van blauw omheen zien. Het is belangrijk op te merken dat GEEN van deze dingen gebeurt met een Reich cloudbuster.……dit is een ode aan Don Croft .

mocht je vragen en of suggesties hebben mail naar …..orgonite@alinfinity.eu

© 2022 alinfinity.eu

Thema door Anders Norén