alinfinity.eu

Kernwoorden ; kracht , natuur , versterken , beschermen , immuunsysteem , gezondheid !

Belangrijk covid prik nieuws

Forwarded from Martha Krul]
Nu wordt het spannend: Vers van de persexclamation️
“De Europese adviesgroep voor de Wereldgezondheidsorganisatie voor immunisatie, voormalig vice-president professor Christian Perronne, zei gisteren dat alle gevaccineerde mensen tijdens de wintermaanden in quarantaine moeten worden geplaatst, anders riskeren ze een ernstige ziekte.
Perronne is gespecialiseerd in tropische pathologieën en opkomende infectieziekten. Hij was voorzitter van het Comité van Deskundigen Overdraagbare Ziekten van de Hoge Raad Volksgezondheid.
De infectieziektedeskundige bevestigde de snel verslechterende situatie in Israël en het VK en verklaarde: “Gevaccineerde mensen moeten in quarantaine worden geplaatst en geïsoleerd van de samenleving.”
Hij vervolgde: “Niet-gevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; Gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen. Het heeft zich nu bewezen in Israël – ik heb contact met veel artsen in Israël – ze hebben grote problemen, ernstige gevallen in de ziekenhuizen zijn onder degenen die zijn ingeënt, en ook in Groot-Brittannië is er het grotere vaccinatieprogramma en daar zijn ook problemen.”
De huidige werkgroep over de COVID-19-pandemie in Frankrijk zou “volledig in paniek” zijn geraakt na ontvangst van het nieuws omdat ze bang zijn voor een pandemie als ze de instructies van de experts opvolgen.
De Israëlische arts Kobi Haviv vertelde Channel 13 News: “95% van de ernstig zieke patiënten wordt gevaccineerd. Volledig gevaccineerde mensen zijn goed voor 85-90% van de ziekenhuisverblijven. We openen steeds meer COVID-vestigingen.
De effectiviteit van vaccins neemt af of verdwijnt.”
NB “Elke boosterprik zal dit 10X erger maken !!
Geef het aan zoveel mogelijk mensen door.
Ik weet zeker dat dit niet in de reguliere media zal komen, maar we moeten deze informatie op de een of andere manier naar buiten krijgen … de V’s werken niet, dus V-Passes zijn verouderd.

Bekijk de onderstaande video aandachtig!!

Klik op de link!!!!

https://t.me/c/1510430566/73

Heb je (niet) laten prikken zie hier, wat kan je doen als je toch ziek wordt ( griep wat covid 19 wordt genoemd)……ontgiften!!

https://t.me/c/1128124738/27

© 2022 alinfinity.eu

Thema door Anders Norén