alinfinity.eu

Kernwoorden ; kracht , natuur , versterken , beschermen , immuunsysteem , gezondheid !

(2) (3) (4) 5G bijzonder gevaarlijk !

Welkom op de website ~ alinfinity ~ het is weliswaar niet academisch geschreven, desalniettemin naar mijn overtuiging wel voedzaam voor onze bewustzijn en geest, vooral voor degene onder ons ….de gelijkgestemde !

Op deze pagina verwijs ik naar een zeer interessant en huiveringwekkend verslag over de ziekmakende werking van niet natuurlijke elektromagnetische velden, waaronder de recent uitgerolde 5 G stralingsbronnen!


Zie hier boven de nulpuntenergie ……click op.. read more …..lees en huiver …dan zie ik je daarna misschien op deze website weer terug, zo niet, dan wens ik je oprechte gezondheid en verder veel geluk toe.

Voor degene die het toch interessant genoeg vinden, hier onder de foto’s…… een citaat over de gevaren van 5 G versus huidige vaccinatie programma ……..(bron: Niburu.co)…..

Kom je echter voor het eerst in aanraking met deze wetenschap, dan kan ik me voorstellen dat het hard binnenkomt. …….Steek je kop niet in het zand, zoals een struisvogel doet. …….Leg het even weg, laat het bezinken, zoek balans, ontspan, doe YOGA…… zie hiervoor de pagina Patanjali Yoga….. of bezoek de pagina Lemurisch licht kristal heilzame sieraden en…… hoe maak ik drinkwater veilig en gezond…… en lees op een later tijdstip verder, wat hier onder verder over 5 G geschreven staat….

Voor diegene, die doorgaan en of het hebben laten bezinken…

Een citaat……… over 5G versus de cocktail corona 19 prik ……(vaccinatie ? )….

~ en dan misschien wel het meest schokkende van allemaal. Het schijnt dat deze grafeenoxide nanodeeltjes als het ware geactiveerd kunnen worden door microgolven met een frequentie van 41.6 GHz en dit soort microgolven vormt onderdeel van de 5 G microgolven, ……zoals we het hebben kunnen lezen via de bovenstaande link van de nulpuntenergie……, de ziekmakende werking van niet natuurlijke elektromagnetische velden.

Dit betekent dan weer, dat mensen die zijn ingespoten met een corona cocktail (vaccin), op afstand beïnvloed kunnen worden via 5G. De gevaccineerde mensen kunnen dan dingen voelen, denken en zien of gedachten hebben die in werkelijkheid niet bestaan. Ook kan deze techniek worden gebruikt om nep herinneringen te creëren of echte herinneringen te verwijderen ( desillusie) .

Talloze verwijzingen naar wetenschappelijke onderzoeken, die het bovenstaande onderschrijven, zijn te vinden op ……niburu.co !

………grafeenoxide / magnetisch…..

Wat de Spaanse onderzoekers in feite zeggen is dat de cocktails (vaccins ) eigenlijk alleen maar bedoeld zijn om grafeenoxide in je lichaam te krijgen. Want met deze nanodeeltjes kan er via 5G straks totale controle worden uitgeoefend over de gevaccineerde mensen…….

Magnetisch na vaccinatie, het zijn , zie link… gewone alledaagse mensen die dit melden. ….mensen, die er totaal niets bij te winnen hebben om een fantasieverhaal te verzinnen. Doodgewone mensen, die zich een hoedje schrikken als blijkt dat ook bij hen een magneet blijft plakken.

Zo stuurt een lezer het volgende bericht met bijbehorend filmpje:

Mijn zusje zit in het Duitse leger en moest vandaag gevaccineerd worden. Mijn broertje had van de week van mij gehoord over het magnetische deel en bedacht om het te testen!! …… Zie onderstaande link…..

https://vk.com/video_ext.php?oid=516205560&id=456239231&hash=54c4b291497e59e2

Echter, nu blijkt dat niet alleen gevaccineerde mensen magnetisch zijn, maar er zijn ook voorbeelden van pakken vlees uit de supermarkt, waar magneten aan blijven plakken.

Zoals in het volgende voorbeeld: ………zie link….

https://brandnewtube.com/embed/6P1Wq9brhc1KWVe

Als vlees magnetisch is en door mensen wordt gegeten, dan zal de stof die het vlees magnetisch maakt ook in mensen terechtkomen. Nu zal je na het eten van vlees niet een magneet of een metalen object op je arm kunnen plakken, maar wat het dan ook is ……dat het magnetisme veroorzaakt, ….dit zal echter wel onherroepelijk in je lichaam terechtkomen !

Zie hieronder een korte video waar ik …..(de maker van deze website) …..een magneet op een vlees-beleg product een magneet laat plakken!…… Bizar!…overigens heb ik dit product bij een goede kennis ingevroren voor eventuele verdere onderzoek !

Zie hoe ik een magneet op dit vlees product magnetisch laat plakken !

Wat we nu zeker weten zie link….. (dankzij het in Spanje uitgevoerde onderzoek) ……is dat de coronavaccins voor het grootste deel bestaan uit een nanomateriaal dat grafeenoxide wordt genoemd.

Het Nederlandse RIVM publiceerde op …..zie zeker deze link !…. 7 april 2020 het volgende bericht:

Citaat…steeds meer bacteriën worden ongevoelig voor de werking van antibiotica. Er is nu een nieuw nanogeneesmiddel ontwikkeld. Hiervoor is het nanomateriaal grafeenoxide gekoppeld aan het metaal lanthaan dat bacteriën kan doden. Bacteriën bleken geen resistentie tegen het middel te ontwikkelen.

Hieruit blijkt dat grafeenoxide geen onbekend element is in de medische wereld en dat daar ook al volop mee wordt geëxperimenteerd. ……Ook blijkt, dat je grafeenoxide kunt koppelen aan een metaal.

In maart van dit jaar zie link……werd er een wetenschappelijk onderzoek …..gepubliceerd waarin wordt gemeld dat magnetische grafeenoxide een veelbelovend materiaal is in de biomedische industrie. Dit magnetische grafeenoxide is een verbinding van grafeenoxide en magnetische nanodeeltjes, volgens het artikel….

We weten dat corona experimentele cocktails ( vaccins ) voor het grootste deel uit grafeenoxide bestaan en ook dat mensen op de plek waar ze zijn gevaccineerd magnetisch worden……. Logica zegt dan ook, dat ze magnetische grafeenoxide gebruiken in deze corona cocktails ( vaccins ).

Waarschijnlijk krijgen ook dieren dit ingespoten als onderdeel van wellicht routinevaccinaties of een andere behandeling, waardoor ook dit materiaal uiteindelijk via het vlees in de mens terechtkomt…..hoe anders kan het vlees dan magnetisch worden ?

Maar,…… daar blijft het niet bij, want misschien wordt nu ook de reden duidelijk waarom iedereen zo nodig met een mondkapje op moest lopen.

magnetisch grafeenoxide

Zoals in de video onderaan dit artikel duidelijk wordt gemaakt, zijn het niet alleen de mondkapjes, maar ook de beruchte PCR testen, ……waar grafeenoxide in voorkomt. En dan natuurlijk de experimentele corona cocktails ( vaccins ),….. maar niet uitsluitend de corona (vaccins) ook in de moderne griepvaccinaties kom je grote hoeveelheden grafeenoxide tegen…..!

En het grootste gevaar van alles is, dat deze duidelijk gemagnetiseerde grafeenoxide deeltjes naar de hersenen reizen, zoals we beschreven zie link….. in het eerdere artikel.….

In de onderstaande video kom je ook Dr. Klinghart tegen waarover wij ….zie link en hieronder een citaat eruit …..eerder het volgende schreven:

Citaat……..Volgens Dr. Klinghart zijn er vier dingen, die het modem ( onze kosmische antenne ) kapotmaken, dat wil zeggen de pijnappelkier als het ware uitschakelen door verkalking……. Dat zijn Aluminium, Glyfosaat, Fluoride en Wifi. …….Alle vier dingen waar wij in ons leven mee te maken hebben en steeds meer te maken gaan krijgen, nu ook nog eens 5G uitgerold gaat worden…… hetgeen precies in het frequentiebereik zit, dat de meeste schade gaat aanrichten !…..vandaar dat de lockdown begin 2020 direct gepaard ging met de massale uitrol van de 5 G netwerken ….toeval ? ……beoordeel zelf !

Hieronder een ingekort communicatie-verslag van een Spaanse wetenschappers….. orwell.city ….die de toepassingen van grafeenoxide in vaccins en voedsel ontdekt hebben….

Hieronder verkorte verslag van het interview……….

Josep Pamies ……We gaan het hebben over de vergiftiging van het organisme…..

Interviewer..wat is uw aanbeveling voor die ontgifting?

J.P….zoals u terecht opmerkte, hebben die mensen die, ook al hadden ze de informatie binnen handbereik…….., een dosis (covid 19 vaccinatie) genomen ……….omdat ze zich onder druk gezet voelden en eraan toegaven…….. En we moeten er toch voor proberen te zorgen dat ze, op zijn minst, geen tweede dosis nemen. En als ze die óók genomen hebben, neem dan geen derde, een vierde, een vijfde… Probeer uit die cyclus te geraken.

Interview er ……Wat is uw aanbeveling voor die mensen?

Josep Pàmies: ……We weten niet of alle rotzooi eruit zal komen met wat wij aanbevelen, maar veel wel. ……..Dat wil zeggen dat de lever en de nieren in perfecte conditie moeten zijn…….. Als dat niet zo is, moet je hepatische en renale kruiden nemen. Leverkruiden ’s morgens en nierkruiden ’s avonds of ’s middags.

Intervieuwer……..welke zijn hepatisch?

J.P……Paardenbloem, mariadistel, desmodium. Dat zijn basisplanten voor de lever. ……voor de nieren kan ook paardenbloem worden genomen, paardenstaart en brandnetel. ……Dit zijn planten die de werking van de nieren en de lever verbeteren, die de filters van ons bloed zijn. …….Wanneer er zware metalen aanwezig zijn, wat het geval zal zijn, moeten we bijvoorbeeld Tulsi toevoegen……., wat een heilige plant uit India is.

Het heet Tulsi (Ocimum Sanctum). ……of je kunt Houttuynia cordata gebruiken. Dat zijn twee krachtige planten die helpen bij het ontgiften van gifstoffen, zware metalen, en ook behulpzaam zijn bij radioactiviteit.

Wees voorzichtig, hè? ………We weten niet wat voor troep ze in de vaccins hebben gestopt .

Zie hieronder een lijst met giftige vaccin stoffen …..( uit de trilogie van Aad van der Hout , deze trilogie kom je verder onder op de pagina tegen … )

~ Wil je meer weten over deze Spaanse onderzoekers en grafeenoxide in onze lucht, voedsel, drinkwater, cosmetische producten etc…. dan verwijs ik je graag naar Orwell city…. Kijk , Lees en huiver….

……..alsof hier boven geschreven nog niet genoeg is om het te doen geloven…………..gaan we verder met een artikel waar onder andere het volgende in staat:……..

……..5G gaat helemaal niet om het internet der dingen. …….Het is een militair wapensysteem. …..Ze bouwen een kill grid, waarbij impulsen van energie kunnen worden gericht op een groter gebied zoals een stad……… Dan vervolgens op een wijk, of zelfs nog kleiner, een straat of een gebouw……. Ze kunnen zelfs binnen een gebouw een bepaald iemand op de korrel nemen….

De symptomen van stralingsziekte door 5G zijn problemen met…… ademhalen, griepverschijnselen en hoogteziekte. …….Allemaal symptomen die precies overeenkomen met covid-19, zie video van 2 minuten waar printplaten van de 5 G zend kastje wordt gedemonteerd… Zie expliciet op de printplaat de Covid 19 verwijzing …. Belangrijk klik op onderstaande link… en zie

5G…… Bijzonder gevaarlijk…. Kill grid!!

https://t.me/c/1621575552/41

Klik de link hieronder…. neem de tijd, of maak deze tijd op een gezet moment vrij …. en lees vooral de laatste pagina’s……

https://online.anyflip.com/inblw/ufbs/mobile/index.html?s=08&%3B

……wanneer een bepaald gebied is gevaccineerd, dan kan de frequentie van 5G worden veranderd naar een zogenaamde “kill” frequentie, waardoor in dat gebied grote aantallen mensen zullen sterven.

De gevaccineerde mensen zijn lopende doelwitten voor de massale uitroeiing van de bevolking…… ( bio massa genoemd ) …. door middel van 5G wapensystemen……

Alsof dit nog niet genoeg is , het volgende opmerkelijk verhaal…

Hier een verkorte , interessante zienswijze van een Nederlander Peter Blok, die in Frankrijk een stralingsvrije gemeenschap wil opzetten……. Iemand die absoluut niet gelooft in het toeval, dat de coronapandemie en de invoering van 5G tegelijkertijd plaatsvinden is Peter Blok. Deze is druk bezig met het bouwen van een eigen gemeenschap in Frankrijk.

Het volgende is wat hij verder schrijft.

Verkort citaat…….

~ Heel Frankrijk is aan het demonstreren. Het werkelijke probleem ontgaat de mensen. Dit probleem is de mobiel en alle draadloze rommel. Het doel is om de wereld binnen afzienbare tijd volledig duurzaam te krijgen. Althans dat is het zichtbare deel van het verhaal. Men heeft bedacht dat daarvoor een ‘Reset’ nodig is. De uitknop van onze wereld is een langdurig proces van afsluiten van lopende programma’s.

Klimaat verstoringen, verstoringen van energievoorziening en transportketens, belachelijke regelgeving voor boeren, immigratie, nog meer immigratie, ondermijning van de lokale cultuur, destabiliseren van het gezin als basis, alles in hokjes, alles individueel, ondermijnen van gezondheid ……

Afbreken van de IQ en intuitie door een combinatie van aluminium in de lucht en ~~vaccins coctails ~~ Fluoride in tandpasta, chloride in drinkwater, glyphosaat in het voedsel, WiFi en grafeenoxide. Al deze vorenstaande elementen worden ingezet op de vernietiging van je kosmische antenne, de pijnappelklier. …….Ondertussen kijken we naar filmpjes van Flavio en Sven.

Ik ga ervan uit dat het virus een dekmantel is voor het uittesten van elektromagnetische frequentie technologie. De ‘covid-test’ zou in het ideale geval positief moeten zijn als gevolg van EMF bestraling met specifieke frequenties. ………De cellen gaan dan materiaal uitscheiden als gevolg van cel-vergiftiging…….. Je hebt dan de curve van positieve tests volledig onder controle en verder kun je vrij eenvoudig het verhaal van een virusbesmetting organiseren, door mobiele telefoons elkaar als het ware te laten ‘besmetten’ als ze in elkaars buurt komen. ……..Dat betekent dat steeds meer telefoons de specifieke frequentie gaan uitzenden en je dus een virus uitbraak kunt simuleren. …….Het is denkbaar dat begin 2020 het echte virus wel degelijk verantwoordelijk is geweest voor de sterfgevallen onder de ouderen, maar dat is ieder jaar zo , ( d.m.v een natuurlijke griepvirus ) ……. De meeste doden zijn ‘geregeld’ via de test. Die mensen zouden anders ook zijn overleden, maar nu hebben ze het covid-label voor de statistieken…..( hoe meer onbetrouwbare PCR testen , hoe meer besmettingsgevallen )

Het doel van deze frequentie technologie is het op gecontroleerde manier uit de weg ruimen van geselecteerde groepen ( bio massa ) mensen. ……Verder is het doel om het overgebleven deel onvruchtbaar te maken en via frequenties mentaal te controleren…… Om de frequentie behandeling effectief te maken is grafeenoxide nodig in het menselijk lichaam. ‘Smart dust’ ……..Het zit in de lucht, voedsel en vaccinaties…….. Het grafeen moet vooral in je hersenen aankomen…….. aan grafeen is niet te ontkomen. Je kunt wel voorkomen dat het in je hersenen aankomt door niet mobiel te bellen of in de WiFi te gaan zitten en……… je al helemaal niet te laten vaccineren……..

(opmerking, artikel 11 van de grondwet… De overheid kan je niet verplichten om je te laten vaccineren en of een inwendige PCR test te laten doen , ze zullen ons ….de niet gevaccineerde wel uitsluiten uit de maatschappij ……een geforceerde tweedeling ….)

Er gaat iets op ons af komen….. Ik ga ervan uit dat ze het pad van volledige controle blijven volgen….. …..er komt dus geen heel dodelijk virus, want dan heb je geen controle. Het zou wel kunnen dat ze via frequenties allerlei dingen doen die je niet overleeft. …….Denk aan het activeren van een bloedklonter proces, via een ( via 5 G ) frequentie. Of een hartstilstand als gevolg van een ( 5 G ) frequentie.

Waarschijnlijk krijg je een exclusieve behandeling van je telefoon als het zover is… Blijf keurig 1.5m afstand houden, anders zit je buurman in jou frequenties. De smartmeter stuurt ook allemaal frequenties de kabels van je huis in en vergeet ook de Wifi niet….. en die van de buren…….

De oplossing is vrij simpel: …..Stop met mobiel bellen en WiFi en leef zo gezond mogelijk. Ga bij voorkeur weg uit de stad en voorkom dat je buren hebt met wifi. Realiseer je ook dat je te volgen bent door allerlei systemen als je een mobiel bij je hebt. Vraag je verder af waar je wilt zitten als één voor één de programma’s van de samenleving worden afgesloten……. Laat ook tot je doordringen wat er gebeurt als de meeste mensen niet meer kunnen nadenken. ……Als je niet genoeg fantasie hebt kun je de film ‘Cell’ uit 2016 kijken !!!…….

Tot voor kort kon je nog de achterkant van je mobiel open klikken om bij de batterij e.d te komen. Nu, met de huidige smartphones zitten deze verlijmd? ……Waarom en met welk doel? ……Zelf gebruik ik deze op de foto afgebeelde simpele 3 G mobiel, voor bereikbaarheid en in geval van nood …..deze ruggear, is simpel….. geen poes pas….. en de achterkant middels bijgeleverde mini schroevendraaier nog wel te openen !! ….

En mocht je toch afhankelijk van een smartphone zijn en wil je niet dat deze kan worden getraceerd hier een handige tip zie foto’s,

Pak een air pro enveloppe en een rol aluminiumfolie…
Wikkel deze minimaal 9 maal met aluminiumfolie in….. Let wel een 5 G is zeer krachtige straling deze moet meerdere malen extra met aluminium folie gewikkeld worden ….vervolgens kun je hem al testen alvorens je dicht gaat plakken….wikkel net zo vaak door tot die geen ontvangst meer vertoond !
Plak het met ducktape rondom goed dicht….
en voila ……een straling vrije enveloppe, smartphone erin 100 % gegarandeerd van geen locatie tracering , ontvangst en pulserende straling e. d….. big brother is following you !

Zo nu weer verder met het verhaal van Peter blok ….

Net op het moment dat de hele leugen in elkaar stort gaan de echte doden vallen. …..Ga er vanuit dat alle alternatieve media gecontroleerd zijn. Geloof mij ook niet, maar probeer het gehele plaatje te zien. …….Het lastige is alleen dat je mobiel je vermogen tot holistisch denken volledig verstoort. ….Als je alleen maar lineair kunt denken, dan lees je deze tekst en heb je van het geheel nog steeds niets begrepen. Laat staan dat je snapt wat je moet doen…….. Het gaat dus helemaal niet om de economie, de vrijheid, mensenrechten, links of rechts, religie, huidskleur, of wie er wel of niet gelijk heeft. Het gaat om jou. ……jij wordt cel voor cel gesloopt terwijl je aandacht geeft aan dingen die helemaal niet belangrijk zijn……na het eten van het vorenstaande is het misschien moeilijk om het te geloven ….zet de feiten voor jezelf naast elkaar en twijfel …..dit is uiteindelijk de weg naar je eigen waarheid….!

Op de website van niburu.co kun je alles over dit onderwerp…… en meer lezen.

Hier onder nog een klein stukje uit het blad gezondverstand….middels experimentele mrna cocktail prik… zal alsnog door gevaccineerde een epidemie kunnen ontstaan….. mocht een dergelijke uitbraak plaats vinden…. denk dan terug aan dit artikeltje uit gezond verstand!

Editie 23 maand september 2021.

Verder wil ik ~ Frank Bonte Founder nulpuntenergie ~ bedanken voor zijn verwijzingen over het bestaan van de onderstaande digitale boeken, die naadloos aansluiten op mijn zienswijze en onderwerpen passend bij deze website!!!

Hier onderstaand de trilogie van Aad van der Hout, die op een subtiele wijze al het vorenstaande beschrijft en hiermee de waarheid, rondom de wereldwijde corona waanzin met feiten en verwijzingen blootlegt. ……..Chapeau, …..geweldig geschreven ….!!!!

Deze te bestellen in digitaal of in ( boekvorm). Aad van der Hout……. trilogie. aadvdhout@hetnet.nl

en Peter Vereecke…. Peter in Wonderland ……Peter_vereecke@hotmail.com

Zo nu….. welkom terug… nadat.. naar ik hoop, je over de ziekmakende werkingen van niet-natuurlijke elektromagnetische velden hebt gelezen….. kunnen we direct to the point komen …..en de koe bij de horens vatten betreffende over dit onderwerp …..wat kunnen we eraan doen om onze leefomgeving enigszins weer een beetje met positieve energie gezonder te maken…….

dan kom ik direct op het punt uit…. GIFTEN oftewel orgonites inzetten om death orgon ( DOR ) om te zetten in ( POR ) positive orgon …..volgens de werkwijze en principes van Don Croft , hier kom ik op een aparte pagina op terug ….laten we nu starten met foto’s en tekst …..

de allereerste bovenstaande foto van een zendmast die ik heb behandeld oftewel gegift …by the way ….. geef ik de foto’s van de GSM masten in deze website zo weer dat de locatie voor outsiders die niet met de juiste intentie dit lezen…. onherkenbaar zijn …..je weet maar nooit….big brother is waching you !

Mijn motivatie om dit te doen komt voort uit mijn hyper sensitieve ontvankelijkheid van negatieve stralingsbronnen , het begon helaas voor mij en ik denk voor vele anderen in begin jaren 90 te manifesteren met de opkomst van de eerste masten ;……met als klachten duizeligheid , concentratie stoornis , hoofdpijn , druk in het hoofd , misselijkheid , evenwicht stoornissen , vermoeidheid …kortom…….. algeheel gevoel van malaise .

Niet alleen van GSM masten maar ook hypergevoelig voor de afschuwelijke… dect telefoon , Tl lampen , wifi , mobiele telefonie , magnetron enzovoort ……kortom sensitief voor bijna alle onnatuurlijke stralingsbronnen .

Dit betekende in mijn persoonlijke leven veel belemmeringen en het ontwijken van deze negatieve ziekmakende omgevingen ….voor zover als het mogelijk was , alsmede verhuizen naar een omgeving met zo min mogelijk stralingsbronnen dat voor 2 jaar geleden in 2019 gelukkig is geschied ……dit gaf direct een positieve uitwerking op mijn gezondheid en welzijn, ik werd gelukkig weer een beetje mijn oude ik , mijn creativiteit kwam na jaren weg te zijn geweest weer terug . Ook kreeg ik weer meer energie en daar maak ik nu optimaal voor zover als mijn gezondheid het toelaat gebruik van……o.a met het maken van deze website het maken van orgonites , cloudbusters , heilzame sieraden en contacten leggen en onderhouden met gelijkgestemde met als insteek……… verbeter de wereld begin bij jezelf ……sta op en strijd tegen….. GOLIATH !

Nu zal je met de vraag kunnen komen als je een website maak dan zit jezelf in zo’n ziekmakende stralingsbron ….waar je faliekant op tegen bent ….en dat klopt hier heb je een punt ! Echter ik heb voor deze technologieën niet gekozen het is simpelweg door mijn str..t geduwd. Dan heb ik hierin twee mogelijkheden of ik wordt en blijf slachtoffer van dit ziekmakende systeem of ik maak gebruik van dit systeem om mijn stem met raad en daad te laten horen , voor het laatste heb ik gekozen omdat ik dit als een morele plicht zie , voor mijzelf als voor mijn medemensen …..Uiteraard mezelf zo veel mogelijk beschermend tegen deze ziekmakende stralingsbronnen middels zeer krachtige absorberende mineralen waaronder ~ *****shungiet***** ~ en het plaatsen van orgonites in en rondom m’n woning en vervolgens met het behandelen van de GSM masten in mijn directe woongebied …..en als klapper op de vuurpijl …..het plaatsen van een cloudbuster in mijn achter tuin !……en dit voelt goed , zeeeeer goed ! ……niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn medemensen , dieren planten en onze gemeenschappelijke mooie lucht kortom alle organisme zal hier profijt van ondervinden……( ben je sceptisch over het vorenstaande geschreven ? ….wist je dat de allerrijksten mensen die de lakens trachten uit te delen zichzelf beschermen met speciaal ingerichte anti straling shungiet Chambers …..💡💡zie foto’s….

Afijn verder gaande , hieronder heb ik enkele foto’s met korte beschrijvingen geplaatst wat wij zelf relatief goedkoop op kleine schaal preventief kunnen doen .,..eendracht maakt macht !

Ik ben begonnen op een kaart uiteen te zetten waar deze GSM masten staan in een straal van 5 kilometer rondom de plaats waar ik woon ……een heldere begin punt van eigen actie en initiatief .

Bij iedere mast doe ik energetisch radiesthesie…. Ik wordt van deze stralingen kotsmisselijk maar ga snel doch zorgvuldig te werk….. En dan maak ik dat ik zo snel mogelijk weg kom…weg van deze negatieve bronnen !
deze krachtpatser cone HHG ( holy hand grenade ) wordt ter plekke ingegraven…
samen met deze …….disc TB ( tower buster )
Het energetisch meten van een HHG , overigens hiervan video’s en geplaatst op deze website , you tube en bitchute onder alinfinity !

Als je na het lezen van deze pagina nog niet in slaap bent gevallen en je nieuwsgierigheid is verder gewekt met een gezonde motivatiedrang ….nodig ik je graag uit om ook mijn andere pagina’s te gaan visiteren ….vooral aanbevolen lemurisch kristal ….met hoe maak ik ( kristal, shungiet ) water drinkbaar gezond . ….en voor degene die het nonsens vinden en het voor gezien houden ,…… diegene wens ik wederom alle geluk en gezondheid toe …..vaarwel of misschien bij nader inzien…..tot ziens .

Voor degene die zijn overgebleven verwijs ik graag naar de volgende pagina I AM LIGHT ….Nikola Tesla …….op deze en volgende pagina’s ga ik het rationele inwisselen voor een spirituele benadering over dit onderwerp van kunstmatige frequenties …… naar natuurlijke kosmische frequenties ……I AM LIGHT….we are all light …anders zouden we simpel gezegd uit elkaar vallen tot stof….is dat ook niet een bijbels gezegde…… wederkeren tot stof….💡……hiervoor verwijs ik je graag naar het boek van itzhak bentov ….fysica van de metafysica in 1977 uitgebracht…….een Bijbel voor het kunnen begrijpen dat alles maar dan ook werkelijk alles uit trilling…… ( frequentie) bestaat ……slechts 1 % van onze bewustzijn neemt de werkelijkheid van onze aardsbestaan waar……ISBN 90-75636-10-5…..

Hier alvast een voorproefje uitspraak van Nikola Tesla …. ,

Once, in 1899, Nikola Tesla had an interview with certain journalist John Smith….

Electricity I am’

 

In the earths interior, there are energy of Joy, Peace and Love

(there is) No empty space on this planet, nor in the Universe

The smallest star has completed composition and also part of the celestial symphony. The man’s heartbeats are part of the symphony on the Earth.

I will write to him (Einstein) and try to explain that the ether exists and that its particles are what keep the Universe in harmony and the Life in eternity. Everything that lives is related to a deep and wonderful relationship: man and the stars

Stone is a thinking and sentient BEING, such as plant, beast and a man Everything is Electricity. First was the LIGHT, endless source from which points out material and distribute it in all forms that represent the Universe and the Earth with all its aspects of Life.

Electrcity I am. Or, if you wish, I am the Electricity in the human form. You are Electricity too, but you do not realize it.

mocht je nog vragen of suggesties hebben mail…..orgonite@alinfinity.eu

© 2022 alinfinity.eu

Thema door Anders Norén